Cursa Bacau-Anglia la data selectata

Rezerva acum!

0741-519-966 sau 0731-770-975

0741-519-966

0731-770-975

Transport persoane Bacau-Anglia

Trasport in regim door-to-door

Daca iti doresti sa ai parte de o calatorie plina de satisfactii si in deplina siguranta si confort, rezerva la compania noastra, absolut gratuit, bilete de autocar sau microbuz .

Oferim  de  peste 15 ani servicii gratuite clientilor nostrii pentru rezervarea de bilete tur-retur fiind consacrati serviciilor de transport international de persoane cu autocare si microbuze de la companii transportatoare care au in dotare numai masini de ultima generatie conduse de soferi experimentati.

Cand te  pregatesti pentru o destinatie de vacanta, o calatorie in vizita la prieteni sau mergi la locul tau de munca, oriunde in Europa  sau daca ai nevoie de o firma de transport persoane din Bacau in Anglia, poti apela la noi deoareceam introdus serviciul special de calatorie in regim door-to-door si ce poate fi mai relaxant decat sa fii preluat din fata casei tale si dus pana la destinatie.

Si aceasta fiindca timpul tau conteaza si dorim sa eliminam pierderea lui pana la imbarcare ca si discomfortul tau de a cara bagaje pana in statiile noastre care pot fi si la zeci de km departare de tine.

Vei fi preluat de la adresa de plecare si vei fi dus in deplina siguranta, confort si grafic orar la adresa de destinatie.

Te vei bucura de o calatorie incadrata la cele mai inalte standarde, flota auto avand soferi profesionisti cu vasta experienta in realizarea de curse lungi, internationale, cunoscand foarte bine trassele si anuntandu-te din timp ce opriri va face pentru ca tu sa te poti relaxa in voie la un popas, evident respectand sa fie cursa in grafic.

Suntem o companie de succes si aceasta se datoreaza increderii oferite de zeci de mii de oameni cu care am interactionat in toti acesti ani care au apelat cu incredere deplina la serviciile noastre.

Curse cu plecari zilnice cu Autocar si Microbuz.

Asiguram conditii excelente de calatorie pentru dvs., prin intermediul autocarelor noastre performante, cu spatiu de bagaje pentru fiecare calator de pana la 45kg + bagaj de mana sau rucsac, iar pentru orice cursa rezervata cu autocarul, veti beneficia de o masa gratuita la un restaurant de pe traseu.

Bilete low cost transport persoane.

Rezervare rapida prin telefon.

Puteti anula oricand rezervarea dumneavoastra, fara nici un fel de cost.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.