Cursa Liverpool-Romania la data selectata

Rezerva acum!

0741-519-966 sau 0731-770-975

0741-519-966

0731-770-975

Transport persoane Liverpool-Romania

Poti fi beneficiarul serviciilor complete de transport

Cu totii ne dorim sa avem o calatorie placuta, confortabila si sa ajungem la timp si in siguranta la detinatie.

Daca te numeri printre cei care calatoresc, rezerva la compania noastra, absolut gratuit, bilete de autocar sau microbuz .

Iti punem la dispozitie servicii gratuite pentru rezervarea de bilete iar daca ai optat pentru luarea biletului dus-intors , vei beneficia si de reduceri.

Suntem dedicati serviciilor de transport international de persoane cu autocare si microbuze de la companii transportatoare care au in dotare numai masini de ultima generatie conduse de soferi experimentati.

Detinem licente de transport  pentru Germania si Marea Britanie iar daca esti pe teritoriul UK si vrei sa te intorci acasa, trebuie sa stii ca apeland la noi  esti beneficiarului unui transport persoane Liverpool Romania si nu numai atat. Iti oferim serviciul special de calatorie in regim door-to-door si ce poate fi mai relaxant decat sa fii preluat din fata casei tale si dus pana la destinatie. Si aceasta fiindca timpul tau conteaza si dorim sa eliminam pierderea lui pana la imbarcare ca si discomfortul tau de a cara bagaje pana in statiile de imbarcare.

Vei fi preluat de la adresa de plecare si vei fi dus in deplina siguranta , confort si grafic orar la adresa de destinatie.

Te vei bucura de o calatorie incadrata la cele mai inalte standarde, flota auto avand soferi profesionisti cu vasta experienta in realizarea de curse lungi, internationale, cunoscand foarte bine trassele.

Evident pe parcursul drumului se vor face opriri mai ales fiindca ti se va oferi si o masa calda gratuit  si vei fi anuntat  din timp despre relaxarea ta la popas dar se va tine cont si se va respecta graficul cursei si nu vei ajunge cu intarziere.

Tot ce ai de facut este sa-ti rezervi biletul.

Calatoreste confortabil si in siguranta cu noi!

Curse cu plecari zilnice cu Autocar si Microbuz.

Asiguram conditii excelente de calatorie pentru dvs., prin intermediul autocarelor noastre performante, cu spatiu de bagaje pentru fiecare calator de pana la 45kg + bagaj de mana sau rucsac, iar pentru orice cursa rezervata cu autocarul, veti beneficia de o masa gratuita la un restaurant de pe traseu.

Bilete low cost transport persoane.

Rezervare rapida prin telefon.

Puteti anula oricand rezervarea dumneavoastra, fara nici un fel de cost.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.