Cursa Bucuresti-Germania la data selectata

Rezerva acum!

0741-519-966 sau 0731-770-975

0741-519-966

0731-770-975

Transport persoane Bucuresti-Germania

Serviciile noastre in beneficiul vostru

Daca ai nevoie de o companie  de transport persoane care-ti ofera servicii gratuite de rezervare bilete pentru transport international de persoane avand plecari zilnice din Romania spre diferite destinatii din Europa, atunci contacteaza-ne.

Asiguram transport tur , retur in conditii execelente de transport. Atat pentru transport persoane Bucuresti-Germania cat si pentru alte destinatii colaboram cu cele mai serioase companii de transport international pentru ca tu sa beneficiezi de servicii de inalta clasa. Colaboratorii nostrii dispun de parcuri auto care totalizeaza zeci de autocare si microbuze dotate la standard moderne.

Cele mai multe autovehicule destinate transportului rutier de persoane din flota auto a companiilor partenere de transport persoane sunt  reprezentate de marci de renume in lumea transportului international de calatori si asiguram aceasta  pentru confortul si siguranta sporita a calatorilor.

Printre cele mai frecvente se regasesc autocarele Setra si Mercedes cu 55 sau 70 de locuri.Microbuzele companiilor partenere de transport persoane sunt in cea mai mare parte marca Mercedes Sprinter din categoria de 8 plus 1 care alaturi de microbuze de 17 sau 22 de locuri pentru transport international de persoane transforma intotdeauna calatoria ta intr-o adevarata placere.

Mijloacele de transport pe care partenerii companiei le pun la dispozitia clientilor sunt odorizate, atent verificate si foarte bine intretinute.Si asta  pentru tine, clientul nostru care ai nevoie de servicii de calitate, sa calatoresti in confort si mai ales in deplina siguranta la fiecare cursa efectuata cu noi.

Conditiile de transport pe care ti le oferim te fac sa revii de fiecare data cand ai nevoie sa ajungi la destinatia aleasa, indiferent daca este vara torida sau iarna cu zapezi abundente , flota noastra avand dotari si echipamente adecvate astfel incat acestea sa nu reprezinte cauze pentru intarzieri sau amanari ale curselor. Serviciile noastre vor fi intotdeauna in beneficiul tau si nu-ti ramane decat sa ne contactezi.

Asiguram transport de persoane pe ruta Bucuresti-Germania

Curse cu plecari zilnice cu Autocar si Microbuz.

Asiguram conditii excelente de calatorie pentru dvs., prin intermediul autocarelor noastre performante, cu spatiu de bagaje pentru fiecare calator de pana la 45kg + bagaj de mana sau rucsac, iar pentru orice cursa rezervata cu autocarul, veti beneficia de o masa gratuita la un restaurant de pe traseu.

Bilete low cost transport persoane.

Rezervare rapida prin telefon.

Puteti anula oricand rezervarea dumneavoastra, fara nici un fel de cost.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.