Cursa Iasi-Germania la data selectata

Rezerva acum!

0741-519-966 sau 0731-770-975

0741-519-966

0731-770-975

Transport persoane Iasi-Romania

Iti asiguram servicii sigure si prompte.

Oferim in permanenta servicii sigure de transport persoane si suntem promti in a-ti facilita rezervari pentru calatoria ta care incepe de la adresa de plecare si se termina la adresa de destinatie.

Este de preferat  sa faci rezervarea biletelor cu cateva zile inainte de data plecarii deoarece astfel vei evita riscul de a nu mai gasi locuri libere si totodata poti beneficia de un pret mai mic pentru biletul tau de autocar fara sa fie diminuat confortul oferit.

Suntem intotdeauna partenerul tau de incredere si apeland la noi beneficiezi de servicii prompte si confortabile.

Oferta noastra de transport persoane include peste 300 de destinatii printre care si curse pentru transport persoane Iasi Germania.

Toate autocarele si microbuzele din flota de transport persoane sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio-video si evident , pentru deplina siguranta a calatoriei tale au in dotare si centuri de siguranta.

La unele autocare, pe langa dotarile enumerate, este integrata si toaleta, permanent igienizata,  acesta fiind un aspect deosebit de important mai ales pe traseele internationale lungi, contribuind la confortul sporit al calatoriilor.

Poti alege sa calatoresti cu unul din microbuzele sau autocarele flotei colaboratorilor nostrii fiindca siguranta si confortul calatoriei tale este mai presus de toate.

Iti oferim rezervari gratuite pentru toate cursele tur si retur, cu autocare si microbuze la cele mai inalt standard de siguranta si confort.

Exploateza confortul si reducerile pe care ti le oferim in cadrul ofertelor. Poti beneficia de reduceri standard care se acorda pentru rezervarea biletelor dus-intors. La fel si in cazul in care esti client fidel, daca faci parte din grup  de  mai mult de 3 persoane, esti pensionar, student sau copil.

Vino la drum impreuna cu noi pentru singuranta si confortul tau pe tot parcursul calatoriei.

Transportul  cu noi, in deplina siguranta!

Curse cu plecari zilnice cu Autocar si Microbuz.

Asiguram conditii excelente de calatorie pentru dvs., prin intermediul autocarelor noastre performante, cu spatiu de bagaje pentru fiecare calator de pana la 45kg + bagaj de mana sau rucsac, iar pentru orice cursa rezervata cu autocarul, veti beneficia de o masa gratuita la un restaurant de pe traseu.

Bilete low cost transport persoane.

Rezervare rapida prin telefon.

Puteti anula oricand rezervarea dumneavoastra, fara nici un fel de cost.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.