Cursa München-Romania la data selectata

Rezerva acum!

0741-519-966 sau 0731-770-975

0741-519-966

0731-770-975

Transport persoane München-Romania

Succesul nostru ti se datoreaza tie

Daca esti clientul nostru pot constata cu usurinta ca suntem dedicati gasirii celor mai bune solutii de transport persoane in toata Europa. Iti punem la dispozitie rezervari de calatorie cu autocare si microbuze din flota moderna a colaboratorilor nostrii si veti avea satisfactia multumirii ca ai fost beneficiarul unui transport confortabil si in siguranta.

Iti oferim impreuna cu partenerii nostrii, transport international de persoane la cele mai bune standarde. Dupa ani de experienta si zeci de mii de curse operate, compania noastra are toate sansele sa devina unul din principalii jucatori de succes de pe piata din domeniu.

Avem cele mai  bune oferte de pret pentru curse catre Anglia si Germania. Si mii de clienti multumiti de serviciile noastre si zeci de parteneri cu care incercam sa integram cele mai bune solutii si tehnologii pentru ca tu sa fii beneficiarul unui drum lipsit de griji, atat prin repartizarile orare de plecare si de sosire cat si prin calatoria confortabila pe care soferii nostrii profesionisti o efectueaza.

Avem grija ca fiecare client al nostru sa ajunga in siguranta si la timp la adresa de destinatie si sa beneficieze de o masa calda gratuita, din partea noastra, la un restaurant de pe traseu.

Daca esti beneficiarul unei oportunitati de munca in strainatate , stim cat de importanta este revederea cu cei dragi ramasi acasa cu ocazia reintoarcerii in tara de sarbatori si in concediul de vara. Iti poti rezerva biletul pentru plecari din Germania catre tara,  noi ocupandu-ne inclusiv de transport  persoane München Romania.

Vei plati la sofer doar costul biletului, rezervarea fiind gratuita. Daca vei opta pentru o rezervare dus intors vei beneficia de reducere de pret si vei avea si linistea ca ai cursa asigurata .

Si totul pentru ca multumirea ta este satisfactia noastra!

Impreuna am creat un sistem operational modern.

Curse cu plecari zilnice cu Autocar si Microbuz.

Asiguram conditii excelente de calatorie pentru dvs., prin intermediul autocarelor noastre performante, cu spatiu de bagaje pentru fiecare calator de pana la 45kg + bagaj de mana sau rucsac, iar pentru orice cursa rezervata cu autocarul, veti beneficia de o masa gratuita la un restaurant de pe traseu.

Bilete low cost transport persoane.

Rezervare rapida prin telefon.

Puteti anula oricand rezervarea dumneavoastra, fara nici un fel de cost.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.