Cursa Stuttgart-Romania la data selectata

Rezerva acum!

0741-519-966 sau 0731-770-975

0741-519-966

0731-770-975

Transport persoane Stuttgart-Romania

 

  Conditii si siguranta oferite din grija pentru tine

Lasa in sarcina noastra grija transportului tau din Germania in Romania. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a fi beneficiarul unei calatorii placute, la timp si in siguranta este sa rezervi biletul si apoi sa-l platesti la sofer inainte de imbarcare.

Autocarele si microbuzele cu care calatoresti sunt moderne si dotate cu tot ce-ti este necesar pentru un confort optim: aer conditinat, sistem audio-video, scaune rabatabile, toalete igienizate. Mereu suntem partenerul ideal pentru tine fiindca iti intelegem nevoile si de aceea cautam si gasim solutii in permanenta.

Obiectivul nostru fundamental este acela de a-ti oferi servicii de transport international de persoane la cel mai inalt nivel pentru ca te respectam si vrem ca la capatul calatoriei sa nu resimti oboseala sau stresul ci calatoria ta sa fie ca o excursie cu experiente placute din care sa impartasesti si altora.

In ultimii ani, tot mai multe persoane aleg sa lucreze in strainatate si a fost necesar sa dezvoltam un transport rutier international cat mai facil pentru ca orice persoana sa ajunga la timp la destinatie, fie ca pleaca din Romania catre alta tara sau se intoarce acasa de la munca. Daca esti in Germania poti beneficia de transport persoane Stuttgart Romania la standarde foarte inalte.Acesta se desfasoara dupa un grafic pe care il respectam cu strictete fiindca timpul conteaza si tot ce ai de facut este sa-ti rezervi biletul si sa astepti sa fii imbarcat , achitand costul calatoriei la sofer.

Permanent colaboram cu soferi profesionisti pentru care conteaza gradul de siguranta al calatoriei tale si din acest motiv sunt extrem de atenti la trafic. Pe parcursul calatoriei vei beneficia de tot confortul oferit de flota colaboratorilor nostrii care au grija sa fii multumit si calatoria cu noi sa devina o adevarata placere si vei constata ca timpul a trecut foarte repede si ai ajuns la adresa de destinatie.

Transformam in placere orice calatorie!

Curse cu plecari zilnice cu Autocar si Microbuz.

Asiguram conditii excelente de calatorie pentru dvs., prin intermediul autocarelor noastre performante, cu spatiu de bagaje pentru fiecare calator de pana la 45kg + bagaj de mana sau rucsac, iar pentru orice cursa rezervata cu autocarul, veti beneficia de o masa gratuita la un restaurant de pe traseu.

Bilete low cost transport persoane.

Rezervare rapida prin telefon.

Puteti anula oricand rezervarea dumneavoastra, fara nici un fel de cost.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.