Transport Persoane

Romania – Anglia si retur

Romania – Germania si retur

Ca si companie ne orientam catre noile metode de promovare si de implementare. De aceea, ne dorim ca pe parcurs sa dezvoltam din ce in ce mai mult un sistem online pentru platforma noastra. Dupa ani de experienta si mii de curse facute, incercam sa ajungem mai aproape de clienti.

Acest site se doreste a porni un nou proiect. Acesta consta intr-o platfoma de prezentare si un sistem aproape de e-commerce. In curand vom activa si rezervarea online a biletelor, cat si un call center.

Transport persoane cu autocarul sau microbuzul

Aceasta este ramura noastra principala a activitatii. Oferim curse pana in Germania, Anglia și Danemarca, insa, ne vom extinde in curand destinatiile. Flota proprie, cat si cea a partenerilor respecta toate normele europene de calitate si confort. De asemenea, toate masurile de siguranta sunt implementate. Soferii nostri sunt dintre cei mai profesionisti, astfel incat clientii nostri vor ajunge in timp util la destinatie. Acestia fac cu schimbul pe tura de noapte, ei avand pregatirea necesara pentru desfasurarea unei astfel de operatiuni. De altfel, soferii sunt monitorizati de catre un dispecerat, pentru ca totul sa fie in conditii optime.

In al doilea rand, calitatea clientilor nostri asigura un drum lipsit de griji. Incercam sa construim impreuna cu clientii nostri ceva unic si la inalte standarde. Incercam sa creem o relatie de lunga durata.

De ce David Trans?

Pentru ca incercam mereu sa fim mai buni, pentru ca vrem sa fim fruntasi pe partea de online in domeniul de transport de persoane. Pentru ca suntem mereu aproape de clienti.

Va stam la dispozitie atat online, cat si telefonic, cat si fizic, la punctele noastre de lucru. Orice nelamurire sau intrebare isi va gasi un raspuns din partea unui reprezentant al firmei noaste.

Sau ne puteti lasa un mail, iar echipa noastra va va contacta.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.