Cursa Birmingham-Romania la data selectata

Rezerva acum!

0741-519-966 sau 0731-770-975

0741-519-966

0731-770-975

Transport persoane Birmingham-Romania

Dedicati clientilor nostrii

Clientii nostrii pot constata cu usurinta ca suntem dedicati gasirii celor mai bune solutii de transport persoane in toata Europa.

Punem la dispozitie rezervari de calatorie cu autocare si microbuze din flota colaboratorilor nostrii si veti avea satisfactia multumirii ca ati fost beneficiarul unui transport confortabil si in siguranta.

Oferim impreuna cu partenerii nostrii transport international de persoane la cele mai bune standarde.

Dupa ani de experienta si zeci de mii de curse operate, compania noastra isi doreste sa devina unul din principalii jucatori de succes de pe piata in domeniu din Romania.

Va asteptam cu cele mai bune oferte de pret pentru curse catre Anglia si Germania.

Avem mii de clienti multumiti de serviciile noastre si zeci de parteneri cu care incercam sa integram cele mai bune solutii si tehnologii pentru ca tu sa fii beneficiarul unui drum lipsit de griji, atat prin repartizarile orare de plecare si de sosire cat si prin calatoria confortabila pe care soferii profesionisti o efectueaza.

Avem grija ca fiecare client al nostru sa ajunga in siguranta si la timp la adresa de destinatie si sa beneficieze de o masa calda gratuita, din partea noastra, la un restaurant de pe traseu.

Daca esti beneficiarul unei oportunitati de munca in strainatate , stim cat de importanta este revederea cu cei dragi ramasi acasa cu ocazia reintoarcerii in tara de sarbatori si in concediul de vara.

Iti poti rezerva biletul pentru plecari din Anglia catre tara,  noi ocupandu-ne inclusiv de transportul de persoane din Birmingham in Romania. Si vei plati la sofer, doar costul biletului, rezervarea fiind gratuita. Stim cat de asteptate sunt si vizitele parintilor, copiilor si prietenilor la tine in strainatate.

De aceea poti sa ii sprijini rezervandu-le biletele pentru calatorie dus-intors iar in acest caz, pretul pe care il platesti va fi unul special, caci multumirea ta este satisfactia noastra!

Curse cu plecari zilnice cu Autocar si Microbuz.

Asiguram conditii excelente de calatorie pentru dvs., prin intermediul autocarelor noastre performante, cu spatiu de bagaje pentru fiecare calator de pana la 45kg + bagaj de mana sau rucsac, iar pentru orice cursa rezervata cu autocarul, veti beneficia de o masa gratuita la un restaurant de pe traseu.

Bilete low cost transport persoane.

Rezervare rapida prin telefon.

Puteti anula oricand rezervarea dumneavoastra, fara nici un fel de cost.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.