Cursa Bucuresti-Anglia la data selectata

Rezerva acum!

0741-519-966 sau 0731-770-975

0741-519-966

0731-770-975

Transport persoane Bucuresti-Anglia

Bun venit la bord!

Suntem o companie de transport persoane care-ti ofera servicii gratuite de rezervare bilete pentru transport international de persoane avand plecari zilnice din Romania spre diferite destinatii din Europa. Asiguram transport tur-retur in conditii excelente de transport. Atat pentru transport persoane din Bucuresti in Anglia cat si pentru alte destinatii colaboram cu cele mai serioase companii de transport international. Acestea dispun de parcuri auto care insumeaza peste 50 de autocare si microbuze ultra moderne si foarte bine dotate.

Cele mai multe autovehicule destinate transportului rutier de persoane din flota auto a companiilor partenere de transport persoane sunt  marci de renume in lumea transportului international de calatori pentru confortul si siguranta sporita a calatorilor.

Autocarele companiilor transportatoare partenere pentru care optati sunt dotate cu cate 55 sau 70 de locuri pentru persoane. Printre cele mai frecvente se regasesc autocarele Setra si Mercedes.

Microbuzele companiilor pertenere de transport persoane sunt in cea mai mare parte marca Mercedes Sprinter din categoria de 8 plus 1 care alaturi de microbuze de 17 sau 22 de locuri pentru transport international de persoane transforma calatoria ta intr-o adevarata placere. Toate mijloacele de transport pe care partenerii companiei le pun la dispozitia clientilor sunt foarte curate, atent verificate si foarte bine intretinute.

Totul pentru tine, clientul nostru care ai nevoie de servicii de calitate, sa calatoresti in confort si mai ales in deplina siguranta la fiecare cursa efectuata.

Conditiile de transport pe care ti le oferim te fac sa revii de fiecare data cand ai nevoie sa ajungi la destinatia aleasa, indiferent daca este vara torida sau iarna cu zapezi abundente , flota noastra avand dotari si echipamente adecvate astfel incat acestea sa nu reprezinte cauze pentru intarzieri sau amanari ale curselor intrucat noi stim ce inseamna si cat de mult conteaza zi de zi punctualitatea .

Curse cu plecari zilnice cu Autocar si Microbuz.

Asiguram conditii excelente de calatorie pentru dvs., prin intermediul autocarelor noastre performante, cu spatiu de bagaje pentru fiecare calator de pana la 45kg + bagaj de mana sau rucsac, iar pentru orice cursa rezervata cu autocarul, veti beneficia de o masa gratuita la un restaurant de pe traseu.

Bilete low cost transport persoane.

Rezervare rapida prin telefon.

Puteti anula oricand rezervarea dumneavoastra, fara nici un fel de cost.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.