Cursa Iasi-Anglia la data selectata

Rezerva acum!

0741-519-966 sau 0731-770-975

0741-519-966

0731-770-975

Transport persoane Iasi-Anglia

Servicii sigure si prompte

Iti oferim servicii sigure de transport persoane si suntem promti in a oferi rezervari pentru calatorii care incep de la adresa de plecare pana la adresa de destinatie.

Este de preferat  sa faci rezervarea biletelor cu 2-3 zile inainte de data plecarii deoarece astfel vei evita riscul de a nu mai gasi locuri libere si totodata poti beneficia de cel mai mic pret pentru biletul tau de autocar alaturi de fara sa fie diminuat confortul dorit.

Suntem partenerul tau de incredere si apeland la noi beneficiezi de servicii prompte si confortabile.

Oferta noastra de transport persoane include peste 300 de destinatii printre care si transportul de persoane pe ruta Iasi-Anglia.

Toate autocarele si microbuzele din flota de transport persoane sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio-video si evident , pentru deplina siguranta a calatoriei tale au in dotare si centuri de siguranta.

Unele autocare, pe langa dotarile enumerate, au integrata si toaleta care este permanent igienizata  acesta fiind un aspect deosebit de important mai ales pe traseele internationale lungi, contribuind la confortul sporit al calatoriilor.

Alege sa calatoresti cu unul din microbuzele sau autocarele flotei colaboratorilor nostrii fiindca siguranta si confortul calatoriei tale este mai presus de toate. Iti oferim rezervari gratuite pentru toate cursele tur si retur, cu autocare si microuze cotate ca fiind la cele mai inalte standard de siguranta si confort.

Poti sa exploatezi reducerile pe care ti le oferim in cadrul ofertelor fiind reduceri standard care se se acorda pentru rezervarea biletelor dus-intors, in cazul in care esti client fidel, daca faci parte din grup  de  mai mult de 3 persoane, pentru pensionari, studenti si copii.

Calatoria ta poate incepe cu noi si te asiguram ca vei reveni de fiecare data pentru ca avem grija de tine pe tot parcursul calatoriei tale.

Curse cu plecari zilnice cu Autocar si Microbuz.

Asiguram conditii excelente de calatorie pentru dvs., prin intermediul autocarelor noastre performante, cu spatiu de bagaje pentru fiecare calator de pana la 45kg + bagaj de mana sau rucsac, iar pentru orice cursa rezervata cu autocarul, veti beneficia de o masa gratuita la un restaurant de pe traseu.

Bilete low cost transport persoane.

Rezervare rapida prin telefon.

Puteti anula oricand rezervarea dumneavoastra, fara nici un fel de cost.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.