Cursa Londra-Romania la data selectata

Rezerva acum!

0741-519-966 sau 0731-770-975

0741-519-966

0731-770-975

Transport persoane Londra-Romania

transport persoane londra romania

Experienta noastra, siguranta si confortul tau

Avand o experienta de peste 15 ani in care am evoluat pas cu pas lucrand cu oameni, am invatat de la ei si continuam sa invatam foarte multe lucruri pozitive, am imprumutat extrem de multe informatii utile, cu ajutorul carora ne imbunatatim in mod continuu serviciile pe care le oferim.

Obiectivul nostru fundamental este acela de a-ti oferi o experienta de calatorie la cele mai inalte standarde de confort si siguranta, pastrand in acelasi timp preturi rezonabile. Rezervarile pe care le poti face pentru calatoria ta, sunt extreme de avanatajoasesi periodic poti beneficia pe langa alte beneficii si de reduceri.

Si asta pentru ca  feedback-ul pozitiv pe care il primim de fiecare data cand cineva alege serviciile companiei noastre, ne incurajeaza sa dezvoltam si mai mult serviciile pe care vi le oferim.

Tratam cu maxima seriozitate fiecare client in parte punandu-i la dispozitie variante avantajoase de calatorie fiind receptivi la nevoile sale.Astfel, orice calatorie pe care o faci alaturi de noi devine placuta si relaxanta.

Daca esti in capitala Angliei, poti fi beneficiarul transportului de persoane din Londra pana in Romania, dar daca intervin schimbari in planul tau de calatorie, poti anula rezervarile oricand , fara sa implice vre-un cost.

Iar daca decizia ta este finala si calatoresti impreuna cu noi, flota de autocare moderne la standarde europene te va duce in cele mai bune conditii de la adresa ta de plecare exact pana la adresa de destinatie fara costuri suplimentare din partea ta, deci este un serviciu inclus in costul biletului care nu va creste datorita acestei oferte.

Alegand sa calatoresti cu noi esti beneficiarul unui transport la adresa, pe drum beneficiezi de o masa calda, biletul este la preturi avantajoase si vei cunoaste soferi experimentati care te vor duce in siguranta la adresa dorita de tine.

Curse cu plecari zilnice cu Autocar si Microbuz.

Asiguram conditii excelente de calatorie pentru dvs., prin intermediul autocarelor noastre performante, cu spatiu de bagaje pentru fiecare calator de pana la 45kg + bagaj de mana sau rucsac, iar pentru orice cursa rezervata cu autocarul, veti beneficia de o masa gratuita la un restaurant de pe traseu.

Bilete low cost transport persoane.

Rezervare rapida prin telefon.

Puteti anula oricand rezervarea dumneavoastra, fara nici un fel de cost.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.