Transport autocar sau microbuz Romania in diferite destinatii din Europa

Odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana in anul 2007, granitele au fost deschise catre cetatenii tarii noastre de catre tarile membre ale uniunii. Astfel, miloane de romani au plecat in cautarea unui trai mai buni. Altii pleaca in diverse vacante. Tari precum Germania, Danemarca, Anglia si Spania au primit cu bratele deschise atat muncitorii romani, cat si pe turisti.

Astfel ca au aparut mai multe variante de transport pentru respectivele destinatii. Au inflorit cursele de avion low cost, ofertele de city break de la agentii, cat si oferte de croaziere pentru cei mai norocosi. Insa, o alta ramura care a luat amploare este transportul terestru.

Curse pana in destinatiile din Vestul Europei

Desi inca nu am intrat in spatiul Schengen, putem ajunge foarte usor in destinatiil mentionate mai sus. De altfel, intrarea in Uniunea Europeana si competitia intre firmele de transport au facut ca preturile la transportul cu autocarul/microbuzul sa fie foarte accesibile. Se poate ajunge in diferite localitati din Anglia si cu pretul de 100 de lire sterline.

Fie ca vorbim de oameni care pleaca la un nou job intr-o tara straina sau simpli turisti, transportul terestru are anumite avantaje.

Utilitatea curselor cu autocarul

In primul rand cei care calatoresc cu autocarul au avantajul de a vedea mai multe lucruri pe parcursul calatoriei. Fie ca vorbim de obiective turistice sau peisaje inedite, acest avantaj este principalul atuu pentru transportul terestru.

Apoi opririle in diverse destinatii, pentru o masa de pranz sau o cina, poate ridica spiritul sau poate crea o amintire de povestit.

Faptul ca se pot cara bagaje si alte pachete constituie din nou un avantaj. Fie ca plecam cu un pachet de la rudele din strainatate sau vrem sa luam ceva mai multe chestii cu noi dintr-o vacanta, cursa cu autocarul ofera mai multe posibilitati.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.