Cursa Sheffield-Romania la data selectata

Rezerva acum!

0741-519-966 sau 0731-770-975

0741-519-966

0731-770-975

Transport persoane Manchester-Romania

Servicii sigure si prompte calatorind cu noi

 

Alegerea sa calatoresti impreuna cu noi in orice destinatie din Anglia sau Germania se va dovedi a fi o incantare deoarece iti oferim servicii sigure de transport persoane si suntem promti atunci cand iti rezervi biletul pentru calatorii care incep de la adresa de plecare pana la adresa de destinatie.

Ideal ar fi sa faci rezervarea biletelor macar cu 1-2 zile inainte de data plecarii pentru linistea ta ,deoarece astfel vei evita riscul de a nu mai gasi locuri libere.

Suntem partenerul tau de incredere si apeland la noi beneficiezi de servicii  prompte pentru siguranta si cobfortul tau.

Oferta noastra de transport persoane include peste 300 de destinatii de calatorie  printre care si din Anglia iar daca vrei sa ajungi acasa, avem infiintat pentru tine si transport persoane Sheffield Romania, trebuie doar sa rezervi biletul pe care-l vei plati la imbarcare, la sofer.

Toate autocarele si microbuzele din flota de transport persoane sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio-video si evident , pentru deplina siguranta a calatoriei tale au in dotare si centuri de siguranta.

Alege sa calatoresti cu unul din microbuzele sau autocarele flotei colaboratorilor nostrii fiindca siguranta si confortul calatoriei tale este mai presus deorice. Iti oferim rezervari gratuite pentru toate cursele  inclusiv tur si retur iar pentru acestea beneficiezi si de reducere , cu autocare si microbuze cotate ca fiind la cele mai inalt standard de siguranta si confort.

Reducerile pe care ti le oferim in cadrul ofertelor sunt  reduceri standard care se se acorda pentru rezervarea biletelor dus-intors, in cazul in care esti client fidel, daca faci parte din grup  de  mai mult de 3 persoane, pentru pensionari, studenti si copii.

Pe tot parcursul calatoriei vei fi asistat pentru ca tu sa ai o calatorie placuta si sa apelezi la serviciile noastre ori de cate ori ai nevoie.

Oferta noastra pentru tine

Curse cu plecari zilnice cu Autocar si Microbuz.

Asiguram conditii excelente de calatorie pentru dvs., prin intermediul autocarelor noastre performante, cu spatiu de bagaje pentru fiecare calator de pana la 45kg + bagaj de mana sau rucsac, iar pentru orice cursa rezervata cu autocarul, veti beneficia de o masa gratuita la un restaurant de pe traseu.

Bilete low cost transport persoane.

Rezervare rapida prin telefon.

Puteti anula oricand rezervarea dumneavoastra, fara nici un fel de cost.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.